O nama

Tradicije i legendi u Vinodolu je mnogo, s kojima ćemo Vas rado upoznati tijekom Vašeg boravka...

KAKO JE NASTAO MALI PARIZ?

Smješten u malom mjestu Marušići, obiteljski Boutique B&B Mali Pariz priča je nastala obnovom obiteljskog imanja sagrađenog još davne 1803.g. Realizacijom i vjerom u projekt od samih početaka nastala je priča o obiteljskom hotelskom smještaju u jedinstvenoj ruralnoj okolini malog mjestašca bogate povijesti. 

GDJE SE NALAZIMO?

Inače medijski poznati slogan Vinodolske doline, odnosno znak prepoznatljivosti je ''korak od mora i dva od sniga'' kojim se u samo nekoliko riječi opisuje pogodan geografski položaj naše doline. Prekrasna Vinodolska dolina stvorena je upravo za one koji žele, aktivan odmor u mirnom mjestu, na svježem zraku koji je jedna od glavnih odlika ovog mjesta još iz davnina.
Uz slogan ''u zdravom tijelu zdrav duh'' prepustite nam vaše povjerenje i samo se opustite...
Legenda i tradicija mjesta kaže da su u mjestu Marušići nekada obitavale bogate primorske obitelji  te razne manufakturne radnje poput postolara, krojača, pekara, trgovaca. U to vrijeme poštanski ured Grižane bio je smješten na glavnoj prometnici negdje na pola puta između centra mjesta Grižana i sela Marušići, u koji se dovozila pošta koju bi poštar razvrstavao te raznosio biciklom od kuće do kuće.
Udaljena samo 4 km od bližeg grada Crikvenice, te 7 km od grada Novog Vinodolskog kao i oko 25 km od najbliže zračne luke, mjesto je idealno za godišnji odmor i za ljubitelje putovanja i upoznavanja znamenitosti naše zemlje jer u svakom slijedećem gradu ste kroz 5 minuta do pola sata te povezani morskim, zračnim i cestovnim prometom sa cijelim svijetom.

RESTAURANT

Saznaj više

SPA & WELLNESS

Saznaj više

 BOUTIQUE MALI PARIZ

Saznaj više

''Korak od mora 
i dva od sniga''

RESTORAN

Probudite se uz zdravi seoski doručak pripremljen pod budnim okom nutricioniste, uz nutritivno bogate namirnice, uživajte u bogatstvu boja, okusa i mirisa.

PRIJATELJI ŽIVOTINJA

Ne želite ostavljati Vaše ljubimce nekome na čuvanje? Nema problema, Vaši kućni ljubimci mogu sa Vam na odmor. Rado ćemo ih ugostiti!

WELLNESS & SPA

Ako želite započeti dan aktivno , naša preporuka je rano jutarnje vježbanje na svježem zraku i u grijanom bazenu. Pridružite se nekoj od grupa joge, aqua aerobika ili naučite pravilno disati.

FREE WI-FI

Morate obavljati poslovne sastanke dok ste na odmoru? Nemojte brinuti, internet je dostupan po cijelom objektu.
BOOK A ROOM

Pratite nas na društvenim mrežama

laptop-phonedinnerleafpawmenu-circlecross-circle
You cannot copy content of this page
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram