Ponuda

Tijekom Vašeg boravka osim odmora daleko od gradske vreve, gužve i stresa u mirnom ruralnom okruženju u ponudi su i razne aktivnosti kako bi Vaš boravak bio što ugodniji te, kako biste učinili nešto dobro za sebe te kako biste na pravi način upoznali Vinodolsku dolinu.
Ako želite započeti dan aktivno , naša preporuka je ranojutarnje vježbanje na svježem zraku ili u bazenu. Pridružite se nekoj od grupa joge, aqua aerobika ili savladajte vježbe disanja.

saznaj više

Prvi udisaj – tehnika pravilnog disanja
Dišemo li na pravi način? Svi smo pomalo zaboravili tehniku pravilnog disanja, korištenja dobrobiti zraka koji udišemo, a koji je toliko važan za naš organizam. Usvojite tehniku pravilnog disanja koja je prirodni lijek za smanjenje napetosti, umiruje živčani sustav te pomaže tijelu da se odmori.

Jutarnja joga
Tjelovježba je bitna za zdravlje organizma, ukoliko je izvođena na pravilan način i uz stručno vodstvo. Relaksira duh i tijelo, otpušta napetost i izvrsna je priprema za dan koji je pred nama.

Upoznavanje s kulturnom baštinom Vinodola – ''The cultural Heritage of Vinodol valey''
Upoznavanje Vinodolske doline obilaskom kulturnih znamenitosti, zanimljivosti, upoznavanje s poviješću Vinodola i načinom života Vinodolaca.

Vinodolom na dva kotača – ''Cycling trought Vinodol valley''
Šest biciklističkih staza pravi su izazov za amatere, rekreativce te prave entuzijaste sportskog biciklizma. Vrijeme odmora idealno je da se okušate na jednoj od 6 prekrasnih staza te kroz zelenu oazu mira pobliže upoznate dolinu na dva kotača.
Ukoliko dođete u određenoj sezoni možete biti u prilici proživjeti dodatne čari našeg smještaja i njegove tradicije. Isto tako možemo Vam organizirati i male edukacije tijekom vašeg boravka. Tijekom Vašeg boravka u mogućnosti smo prehranu prilagoditi vašem zdravstvenom statusu i problemima vezanim za probavni sustav.

saznaj više

Naši maškarani tanci
Vinodolska dolina u vrijeme karnevalskih događanja u zimsko i ljetno doba, ako poželite barem na trenutak postati netko drugi!

Vinski dani u Vinodolu
Kako i sam naziv kaže Vinodolska dolina bez dobrog vina je kao more bez soli, stoga je pravo vrijeme da uz degustacije domaćih proizvoda naših proizvođača kušate i naše autohtone proizvode na danima vina, manifestaciji koja slavi početak vinske sezone Martinje.

Pravilna prehrana i prevencija
Uživanje u pravilnoj prehrani je pod budnim okom naše nutricionistice tako da ćete u svakom trenutku znati što Vam se nalazi na tanjuru, porijeklo namirnice a poželite li naučiti nešto više o hrani koju svakodnevno konzumirate, možete i to na našim radionicama pravilne prehrane.

Dani team buildinga
Poželite li družiti se s Vašim kolegama s posla na specifičnom mjestu, uz pregršt aktivnosti te uživanjem u mediteranskoj gastro ponudi domaćih specijaliteta, na pravom ste mjestu.

Lovni turizam
Organizacija lovnih druženja uz organizirani lov u suradnji sa našim partnerima Lovačkim društvima iz Grižana, Bribira i Novog Vinodolskog te uživanje u lokalnim lovačkim specijalitetima. Izmjena lovačkih iskustava te lovačkih priča, manifestacija je koju svaki lovac priželjkuje, jer u dobrom društvu i dobroj hrani zabava i odmor za dušu je zagarantiran.

Posebna ponuda

Naša posebna punda se sastoji od sezonskih i organiziranih grupnih aktivnosti.

EVENTI

Poslovni događaji, sastanci ili eventi koje želite proslaviti u krugu najmilijih uživanjem u dobrom društvu, na lijepom mjestu i uz domaću hranu te kušanjem domaćih proizvoda mjesto mali pariz pravi je izbor. Za daljne informacije molimo Vas da nas kontaktirate.

Masaže

Masaža (arap. massa - dodir) drevna je tehnika opuštanja i revitalizacije. Masažama doživljavamo sklad te ravnotežu tijela i duha te predstavlja izvrstan način uklanjanja napetosti i stresa.
Saznaj više

Zdravstveni turizam

Područje Kvarnera od davnina je poznato kao pogodan prostor liječenja respiratorno dišnih problema upravo zbog svog geografskog položaja. Zapisnički je evidentirano kao aeroterapijsko lječilište pri kojem se koristio zrak kao prirodni činitelj dobrobiti na naš organizam.
Zdravstveni turizam kao jedan od najstarijih oblika turizma na našim područjima kojeg karakterizira briga za fizičko te mentalno zdravlje organizma u prirodnom okruženju s ciljem poboljšanja narušenog zdravstvenog statusa ili samo preventivnom brigom uz pomoć prirodnih čimbenika.

saznaj više

Svjedočanstva ondašnjih stanovnika koja se prenose sa koljena na koljeno i koja su zapisana u zapisima pučkih liječnika koji u svojim zapisima o zdravstvenom statusu stanovnika Vinodolske općine spominje upravo i povoljan geografski položaj Marušića (Malog Pariza) kao geografski najpovoljnije smješteno mjesto strujanja i miješenja morskog i gorskog zraka koji izrazito pogoduje bolesnicima sa respiratornim problemima. U zapisima se spominje i sama carica Marija, koja je svoju djecu dovodila upravo u mjesto Marušiće na ljetovanje, budući da su djeca bolovala od astme, kako bi za vrijeme praznika liječila svoje respiratorne poteškoće.

Temeljem povijesnih zapisa i svjedočanstava odnos prema organizmu i zdravstvenom statusu treba biti holistički obuhvaćen odnosno postizanjem povoljne ravnoteže više međuovisnih čimbenika poput uravnotežene pravilne prehrane, fizička aktivnost, mirno ruralno okruženje, isključenost buke i zagađenja zraka, društveni i duhovni programi, upravo kako bi se postigao povoljan balans u organizmu te kako bi se udaljili od stanja bolesti koji nam je današnjim načinom života svakodnevno sve bliže i bliže...

Pratite nas na društvenim mrežama

menu-circlecross-circle
You cannot copy content of this page
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram